Winterfair

Midwinter Divverdaotsie

Wanneer: zaterdag 9 december 2023
Aanvang: 16:19 uur
Waar: Zonnedauwstraat 14

Tied veur divverdaotsie!
Wat is dit nu weer? Al sinds jaar en dag houden wij in december onze jaarlijkse “Winterfair”, maar de organisatie heeft besloten om het eens over een ander boeg te gooien. Vernieuwing in 2023!

Op 9 december houden wij de “Midwinter Divverdaotsie”. Wat wil dat zeggen? De Drenten en Groningers onder ons weten precies wat dit is. De Drenten schrijven het als “Divverdaotsie” en dat betekent tijdverdrijf en tijdverdrijf betekent vervolgens weer een bezigheid om op een plezierige wijze de tijd door te komen. Hoe leuk is dat!

Onze speeltuin zal omgetoverd worden tot winterse sferen waarbij uiteraard de snert, glühwein, warme chocomelk en de knieperties weer aanwezig zullen zijn. Laat jullie verrassen door diverse winterse spellen en ook aan de kinderen is gedacht.

We starten om 16:19 uur!
Waarom op 16:19 uur? Toen we dit idee opperden waren we het er unaniem over eens dat midwinter een mooie titel is, echter blijkt dat de midwinter op de kortste dag van het jaar valt en dat is op 22 december. En nu? Tsja de titel is wel leuk. Die blijft staan zeiden we in koor. Maar wat is er dan zo bijzonder aan 9 december? Op 9 december gaat de zon onder om 16:19 en dat is op 9 minuten na tot de jaarwisseling de kortste zonsondergang. Leuk weetje maar snel weer vergeten.

Maar wat jullie niet moeten vergeten? Noteer 9 december alvast in de agenda en we hopen jullie allemaal te treffen op de midwinter divverdaotsie en laat jullie verrassen!

Marjon, Petra, Mariëtte, Yvonne, Judith, Liane

Winterfair 2022

Kom ook naar de gezellige winterfair op zaterdag 10 december!

Winterfair 2021

Afgelopen jaar hebben we een alternatieve Winterfair gehouden in de vorm van “Zonneboxen” die via de Drive Thru opgehaald konden worden. Dit was met 316 bestelde boxen een enorm succes met de nodige hilariteit vooraf en tijdens de dag zelf.

Wij als Winterfairteam hopen dat we eind dit jaar weer een ‘gewone’ Winterfair kunnen organiseren zoals de afgelopen jaren.

Groeten Winterfairteam (Marjon, Judith, Natascha, Petra, Yvonne, Mariette en Liane)