Volleybaltoernooi

2024

Houd allemaal 15 juni vrij in de agenda, want dan vindt het jaarlijkse volleybaltoernooi weer plaats. Tijd genoeg dus om de wekelijkse training weer op te starten en een team te vormen. De organisatie heeft alweer een datum gepland voor de eerste vergadering, zodat we zeker weten dat het weer een zeer succesvol toernooi gaat worden. Wij hebben er weer zin in!!
Sportieve groet, Ryan, Agnes, Sven, Jelmer en Judith

 

2023

Nog een ruime maand, dan is het weer zover!! Het jaarlijkse volleybaltoernooi staat weer voor de deur. Op zaterdag 17 Juni zullen de teams weer gaan strijden voor de felbegeerde wisselbeker.

De organisatie heeft de eerste twee vergaderingen alweer gehad (uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje). De Taart is weer geregeld, de hamburger bakker is er klaar voor, de barmensen staan paraat, de opbouwploeg is benaderd, de omroep dames zijn hun stemmen alweer aan het smeren…Dus als de weergoden ook nog mee zitten kan er niks meer misgaan.

De eerste teams hebben zich alweer opgegeven, zo ook de winnaars van vorig jaar… Wie durft het tegen hen op te nemen?? Opgeven kan nog via zonnereep@volleybal.nl, of stuur even een berichtje naar 06-18 65 63 55.

Graag zien we jullie allemaal op 17 Juni!! De wedstrijden beginnen om 17:00 uur, graag allemaal om 16:30 aanwezig.

Groetjes namens de organisatie; Jelmer, Sven, Ryan, Agnes en Judith.

 
 
 

2022

 
Het Volleybaltoernooi staat gepland op 11 juni.
 
We zoeken nog 1 team om 2 mooie volle poules te kunnen maken!
 
Geef je nog snel op via: volleybal@zonnereep.nl o.v.v. teamnaam (min. 2 dames per team).
 
 
Groeten,
De organisatie