Handwerkcafé

Brei, haak of borduur je of heb je een andere handwerkhobby en lijkt het je leuk om dit samen te doen? Kom dan gezellig langs. Onder het genot van een kopje thee of een drankje praten we bij en kun je laten zien waar je mee bezig bent.
Wil je leren breien of haken? – Omdat het ontspannend is of omdat je juist slecht stil kunt zitten en iets omhanden moet hebben? Of wil je juist iets maken dat je ergens gezien hebt? Dan ben je ook van harte welkom!
Suf? Zeker, dat kan en dat is prima. Maar hoeft natuurlijk niet. Denk aan felgekleurde skimutsen, oversized truien, zomerse (cropped) topjes, distressed jeans voorzien van sashiko stiksels en patches. Hoe leuk is het om iets te maken dat uniek is en er uitziet zoals jij dat wilt.
Moeilijk? Ja, ook dat kan. Maar dat hoeft niet. Alle begin is lastig maar daarna is het aan jou. Je bepaalt zelf of je voor een rechttoe, rechtaan projectje gaat of voor een hersenkraker.
Het handwerk café vindt een keer in de 2 weken (de even weken) plaats, op de donderdagavond. We beginnen met de eerste op donderdag 3 september om 19:30.
Neem je eigen brei-, haak- of borduurwerkje mee. Ben je nog niet begonnen en heb je geen idee wat je mee moet nemen? Ik zorg voor wat rest wol en een paar leen haken en naalden zodat je direct kunt beginnen met oefenen. Of haal een bolletje in een leuke kleur om mee te oefenen (bijvoorbeeld bij de Wibra Vredeveld), op het label staat welke maat haak/naald nodig is.
Groeten,
Petra Ruiter