Pubquiz zaterdag 6 april

Op Zaterdag 6 april 2024 organiseren we eindelijk weer De Pubquiz, wederom onder leiding van onze vaste quizmaster Hayo Boon.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en de pubquiz start om 20.00 uur. Einde is rond 24.00 uur

De pubquiz is een populair spel waarbij verschillende teams met elkaar strijden om de meeste punten door te antwoorden op vragen uit een breed scala aan onderwerpen, zoals algemene kennis, sport, muziek, bekendheden en televisie. Er zitten ook 1 of 2 rondes tussen met typische Assen-Oost vragen.We geven alvast een tip: wandel eens door de wijk en kijk alvast goed rond!

De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. En in de pauzes hebben we natuurlijk weer de bingo-rondes!

Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in de Pubquiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij. De pubquiz is zo samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Met je team strijd je om de “eeuwige roem”, de beker en leuke prijzen!

Met vriendelijke groet,

De organisatoren (Sven, Judith, Dieke en Henriette)