Pieten editie Vossenjacht en Pietendisco 25 november!

‘Pie-pie-pie-Pietje, hoor de wind waait door de bomen, daar wordt aan de deur geklopt’. De pepernoten liggen al een tijd weer in de winkel, de zon schijnt nog veel met af en toe al een glimp van de komende herfst en de spanning begint toch ook al wat te komen voor de komst van Sinterklaas straks weer in november.

We organiseren dan ook op zaterdag 25 november voor kinderen in de basisschoolleeftijd een speciale editie van een vossenjacht. Bij een vossenjacht moet je zoveel mogelijk vossen(verklede mensen) vinden in een bepaald gebied. Wij organiseren nu een Pieteneditie Vossenjacht in landgoed Valkenstijn van 13.30 – 15.30 uur met aansluitend tot 17.00 uur een Sinterklaasdisco in het buurthuis.

Ben je erbij? En neem je papa/mama/begeleider mee als je nog niet alleen mag of kunt zoeken in het bos. We verzamelen om 13.30 uur bij de Pumptrack. Opgave van te voren is niet nodig.

Oproep: we zoeken nog mensen die als ‘vos’ mee willen doen. Lijkt dat je wel wat? Laat het ons weten.
Annet – 06-11920505 of Josien – 06-52630482

Groeten Josien (en Annet), Speeltuincommissie