Scavenger Hunt zondag 1 oktober!

Beste hunters,

zijn jullie klaar voor een uitdagende, gezellige nieuwe activiteit binnen de Zonnereep i.s.m. Dive2adventure. Een buitenactiviteit welke geschikt is voor families, vriendengroepen, buren in de leeftijd van 10-99. Met je team (max. 5 personen) gaan jullie op zoek in/om Assen (in de buurt) naar allerlei opdrachten. Dit kunnen allerlei opdrachten zijn. Gekke, uitdagende, leuke, doe en puzzel opdrachten. Met je team is het de bedoeling om zo veel mogelijk van deze opdrachten uit te voeren en bewijs te verzamelen. De opdrachten hebben verschillende punten afhankelijk van afstand en moeilijkheidsgraad. De bedoeling is om uiteindelijk zoveel mogelijk punten met je team te verzamelen.
Bent u enthousiast geworden? Meld je dan aan bij info@dive2adventure.nl met teamnaam
en aantal personen. Let op! Er is beperkte beschikbaarheid, de deelname is gratis en vol=vol. Het meebrengen van een volle mobiele telefoon is een vereiste . We hopen jullie “Hunters” te mogen verwelkomen op zondagmiddag 1 oktober!

Met vriendelijke groeten,
Mark Bruijnis en Roelof Smeenge