Violenactie weer groot succes!

Violenactie weer groot succes!

Zaterdag 7 maart. De zon schijnt, eindelijk! Wat een fijn weer om vandaag 1880 bakken violen uit te venten, goed voor 18800 viooltjes. Tegen 9 uur zijn de eerste vrijwilligers er al en voor half tien is iedereen aanwezig. Nou ja, iedereen? Als je de avond ervoor een feestje hebt gehad ligt `t nog zo lekker hè! Met zo’n 30 man/vrouw zijn de violen aan huis bezorgd. Nu Diepstroeten ook is uitgegroeid tot een serieuze woonwijk een hele klus. Gelukkig is er tussendoor soep met een broodje, geserveerd door onze nieuwe barvrouw Jenny. Deze noeste arbeid waarvan de planning al in december begint en het verkopen in januari brengt bij de buurt- en speeltuinvereniging tegen de € 2000 in het laadje. Wel lekker in dit feestjaar waarin we 75 jaar bestaan Het brengt ook veel positieve naamsbekendheid. We willen iedereen heel erg bedanken voor de inzet en het enthousiasme. Namens alle violenuitventers willen we onze vrijwilliger Henk, die er al vanaf de allereerste keer bij is, toen Henk nog bestuurslid was, veel sterkte toewensen de komende tijd.

Met vriendelijke groet

Gerard en Elies