Kerstkaarten 20 dec. weer groot succes!

Kerstkaarten 20 dec. weer groot succes!

Op vrijdag 20 december 2019, was er weer kerstkaarten.

Al rond 19.15 begon het lekker binnen te stromen en kon iedereen genieten van een kopje koffie of thee. Dit keer had Natascha lekkere chocolade en karamel-cakes gebakken welke gretig aftrek vonden. De opkomst was weer prima: 29 klaverjassers en 14 jokeraars! Roelof verzorgde weer de kaarten, lotingnummertjes, tafelnummers. Altijd een fijne samenwerking zo met de kaartclub van de dinsdagavond.

Dankzij de posters van de hand van Fernand die op verschillende plekken in het winkelcentrum van Vredeveld waren opgehangen kwam er ook weer een nieuw gezicht binnen. Leuk! Peter had weer de nodige winkels bezocht om vele leuke prijzen te kopen, variërend van vleesprijzen en kaassoorten tot koeken of lekkere chocolade. De bar was weer in handen van Petra en Natasja met de hand en span diensten van Danny, dank hiervoor. Ik hoop jullie weer te zien april 2020 bij het Paaskaarten, uiteraard weer op de vrijdag voor Pasen.

Alfred Koning

De uitslagen: