Busreis 17 september 2019

Busreis 17 september 2019

Net als voorgaande jaren wordt er weer een busreis georganiseerd. De richting zal Noord-Duitsland zijn met onderweg koffie met appelgebak. Daarna naar Emden, waar we een Havenrondvaarttocht zullen maken. Hierna een lunchpauze en vervolgens komt er een gids in de bus voor een rondrit en gaat met ons mee naar Greetsiel waar we ook een theepauze hebben. Na de gids weer afgezet te hebben, rijden we naar ons dineradres en dat zal zijn aan het Hebelermeer.

Opgave graag z.s.m. en uiterlijk voor 1 september bij Wil Lunshof (tel.nr. 314.933) of Riemer Dik (318.854). Kosten: 64 euro p.p.

Na opgave zal het bedrag na 1 sept. bij u worden opgehaald. Bij deelname denkt u dan wel aan een geldig reisdocument. Wij hopen op een volle bus!

Willy Lunshof, Riemer en Olga Dik.