Oproep werkzaterdag 23 maart!

Oproep werkzaterdag 23 maart!

Op zaterdag 23 maart is het onze jaarlijkse werkzaterdag weer.  Alle speeltoestellen / bankjes / schommels / blokhut / glijbaan mogen weer schoongemaakt worden. Ook mag er geschoffeld en gesnoeid worden. De dakgoten moeten ook weer even schoon. En natuurlijk moet de binnen- en buitenkant van ons buurthuis even een sopje hebben.

U ziet het al, er moet een hoop gebeuren voordat het speeltuinseizoen weer open gaat en alles er weer piekfijn uit gaat zien.

Hebt u zin om mee te doen? Kom dan om 8:30 uur voor een lekker bakje koffie of thee en dan beginnen we samen om 9:00 uur. U mag uw eigen gereedschap meenemen, maar er zal ook voldoende materiaal in de speeltuin aanwezig zijn.

Er is voor tussen de middag een kleine lunch en de dag duurt tot ongeveer 14:00 uur. Ook als u maar een uurtje kunt helpen, bent u natuurlijk welkom! Vele handen maken licht werk!