Winterfair groot succes!

Winterfair groot succes!

Zaterdag 15 december was het weer zover. Gelukkig was het dit jaar droog maar er stond een straffe koude wind en de temperatuur was om het vriespunt. Echt weer om bij de kachel te blijven zitten maar velen van u trotseerden de kou om toch naar de traditionele winterfair bij de Buurt- en Speeltuinvereniging Anreperstraat e.o. te komen.

Begin dit jaar is aangegeven dat het “ oude” winterfairteam stopte met het organiseren dus moesten we op zoek naar nieuwkomers om dit geweldige winterfair feest doorgang te laten vinden. En ja hoor daar stond ineens een jong team klaar om dit te realiseren. Geweldig vinden we dit en ze zijn eind oktober vol goede moed begonnen om de vele dingen te regelen voor deze dag in december. Dit begon al in november met alle vrijwilligers om de kniepertjes te bakken. Met toch nog wat steun van de oude garde hebben ze weer een geweldige winterfair gerealiseerd.

Het nieuwe team heeft dit jaar in het kader van de energiebesparing een investering gedaan in nieuwe LED verlichting. De schiettent is voorzien van een lekvrije dakconstructie waarvan het houtwerk gedoneerd is door onze ex aannemer Kooistra (Bert Kloezen). De gastoevoer voor de terrasheaters weer gesponsord is door Installatiebedrijf Klinkhamer èn er is een terrasheater gedoneerd door R.S. Bestrating (Ronald Spoelman). Ook dit jaar heeft de Fa. Lunshof de kerstgroenvoorziening weer geleverd wat wederom voor een sfeervolle aankleding heeft gezorgd.

Er was weer een gevarieerd aanbod van standhouders die de kou getrotseerd hebben. Nieuwkomers hebben vaak ook nieuwe ideeën, zodat wij deze keer zomaar charmante DICKENS figuren zagen rondlopen die vele mensen een hartelijk welkom heten op de winterfair. Zelfs de standhouders werden door charmante Dickensfiguren voorzien van koffie met lekkers. Het bedienend personeel die u voorzag van warme chocomelk, glühwein, broodje braadworst, hamburger en/of beenham zagen er ook prachtig uit.

Speciale aandacht even voor de vrijwilligers (heeft u ook gezien hoe leuk ze eruit zagen dit jaar) die jaarlijks de HEERLIJKE eigengemaakte SNERT voorbereiden. Dit keer zowel in de keuken van de Vierakkers waarvoor onze dank maar ook in de garage van een van deze vrijwilligers om te voldoen aan de vele voorbestellingen van deze snert. (Prachtig dat dit allemaal kan).

De kinderen werden dit jaar in de kleine zaal door enthousiaste begeleiding bezig gehouden door een mooi deco plankje te voorzien van een kerstvoorstelling. Erg succesvol en ze konden op de knipkaart hun buikje vullen met allerlei lekkers.

Alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook aan deze geweldige winterfair hebben bijgedragen. HARTELIJK DANK en hopen dat wij volgend jaar weer een beroep op jullie kunnen doen. Ook nieuwe ideeën voor de winterfair zijn van harte welkom. GEZELLIGHEID is het toverwoord van deze winterfair voor alle leeftijden, en die komen dan ook in grote getale van 1 tot 100 Jaar. Tot volgend jaar!

Een vrijwilliger.