Winterfair zaterdag 9 december 16:00-20:00 uur

Natuurlijk houden we ook dit jaar weer onze traditionele WINTERFAIR en de voorbereidingen hiervan zijn in volle gang.

De KNIEPERTJES zijn gebakken door 12 vrijwilligers die allen hopen dat de verkoop hiervan weer een succes wordt. Tussen de kerstbomen en vuurkorven even struinen langs de gezellige kraampjes, koopjes scoren, mooie kerstbloemstukken,en er zijn dit jaar weer wat nieuwe kraampjes die hun waar te koop aan bieden.

De schiettent is er natuurlijk ook weer om kans te maken op een droge worst. Even opwarmen bij de WARME CHOCO en GLUWEIN kraam, of een lekker broodje WARM VLEES, HAMBURGER OF BRAADWORST een kop heerlijke SNERT, (deze kan ook per halve of hele liter meegenomen worden naar huis. Wees er vroeg bij want op = op !!!

Ook heerlijke mini loempia,s, droge worst en kniepertjes om mee naar huis te nemen of om direct te nuttigen. Kortom een plek waar je in een gezellige sfeer je buurtgenoten kunt ontmoeten, waarbij “GEZELLIGHEID” de prioriteit heeft.

En natuurlijk waagt u ook een gokje op de waarde van de met zorg uitgezochte boodschappenmand, die bij het raden van het juiste bedrag (of dicht bij) helemaal van u is. Ook weer aanwezig dit  jaar is de muzikale omlijsting van kerstliederen en Keltische songs gezongen door het duo SUN RISE.

Ook aan de kinderen is gedacht, de knipkaart a € 3.00 waar op verkrijgbaar is: pannenkoeken, suikerspin, een bekertje snoep, zakje chips ,warme chocomelk of ranja.

EN RAAD EENS WIE ER KOMT!? TUTTEMIEN KOMT LANGS! Tuttemien zal onbeperkt balonnen vouwen. Ze maakt zwaarden, hondjes, bloemen, hartjes, vissen, aapjes, palmbomen en ga zo maar door.

U KOMT TOCH OOK!?

Het Winterfair Team rekent op u!