Paaskaartavond 25-3-2016

Paaskaartavond 25-3-2016

Ondanks de grote opkomst voor de deelname aan deze kaartavond, wat voor mij altijd weer een genoegdoening is, konden we toch precies om 19.30 starten. Door snel een tafel bijgeplaatst te hebben, gingen we met 8 tafels voor het klaverjassen en 4 volle tafels voor jokeren van start.

De sfeer was goed en de eerste ronde was vlot gespeeld. Iedereen bleek driftig en uitbundig te kaarten om de prijzen die ook deze avond weer te winnen waren. Sven Hoekstra, die de catering verzorgd, werd weer tussen de bedrijven door bijgestaan door Alfred en Danny.

Door een paar kleine foutjes in de tellijsten duurde het tellen wat langer maar om half 12 werden de prijzen verdeeld en ging iedereen weer tevreden naar huis.

Iedereen bedankt voor deze gezellige avond.

Groeten, Benny