Elke dinsdagavond: Klaverjassen!

Na deze redelijke zomer beginnen de klaverjassers vanaf dinsdag 5 september de kaarten weer te schudden voor de klaverjascompetitie.

Elke dinsdagavond worden er vanaf 19.30 uur,  zonder “het mes op tafel”,  3 boompjes gespeeld, waarbij door loting altijd de “strijd” met andere spelers aangegaan wordt. Tussentijds wordt het lichaam voorzien van een kop koffie en een neut o.i.d. en aan het eind van de avond, die meestal ongeveer 22.30 uur eindigt,  worden een aantal kleine prijsjes uitgedeeld.

We hebben momenteel een leuke groep van ongeveer 26 deelnemers, waarbij beide geslachten evenredig verdeeld zijn. Nieuwe leden zijn van harte welkom en het maakt niet uit of het lang geleden is dat u dit spel gespeeld heeft.  In de loop van de competitie komt alle kennis vanzelf weer naar boven borrelen.

Dus wilt u eens een gezellig avondje uit de sleur van de “buis ” of wat dan ook, kom gewoon eens een dinsdagavond langs.