De uitslag is bekend!

Klik hier voor de winnende lotnummers.

 

 


De Grote Clubactie van 2016 is al bijna afgerond. Op donderdag 8 december is de trekking. We hopen, dat meerdere van onze 1017(!) verkochte loten in de prijzen vallen!

Onze vrijwilligers die de loten verkocht en rondgebracht hebben, hebben weer héél erg hun best gedaan. Onze loper Henk bijvoorbeeld is alle nieuwe woningen aan de Pelikaanstraat langs gegaan. Hij heeft onze buurt- en speeltuinvereniging gepromoot en zelfs nieuwe leden gemaakt. Dit is echt helemaal super!

Mensen van de buurtvereniging aan de deur vergroot niet alleen de inkomsten, maar ook de naamsbekendheid van onze vereniging. Als je bedenkt dat deze enorme hoeveelheid loten weer een enorm bedrag hebben opgeleverd, begrijpt u dat niet alleen wij maar ook de penningmeester blij en dankbaar is met deze grote inzet.

Als organisatoren van deze actie beginnen Elies en vooral Gerard in augustus/ september mensen persoonlijk te benaderen om weer te lopen voor de grote club actie. Zo’n 50 mensen zien Gerard dan alweer aankomen. Om persoonlijke redeneren kunnen mensen soms een jaar niet of willen helemaal niet meer lopen. Ook dit jaar was dit weer het geval. Dan moeten andere mensen worden gezocht om een straat te lopen, liefst in de straat zelf.

Het probleem doet zich echter voor dat elk jaar in dezelfde periode dat de grote club actie moet worden opgestart het schoolseizoen weer begint. Een hectische periode voor schoolmeester Gerard. Na 15 jaar vinden we het dan ook tijd om de Grote Club Actie te gaan overdragen aan iemand anders.

We hopen dat iemand het leuk vindt het van ons over te nemen. Natuurlijk gaan we diegene helemaal “ inwerken”.

De uitslag komt in het eerst volgende Nieuwsbulletin, in het informatiebord van de Zonnereep en u kunt het vinden op www.clubactie.nl waar u uw geluksnummer kunt invoeren.

met vriendelijke groet Gerard en Elies Jansen


Even een update van de nog lopende grote club actie. Heel veel buurtbewoners hebben al iemand van onze buurt en speeltuinvereniging aan de deur gehad. Inmiddels al een bekende, want de meeste verkopers lopen al jaren dezelfde straat. Sommigen lopen al 15 jaar, net zolang als wij deze actie al organiseren.  Tot 31 oktober kunt u nog een lotenverkoper aan de deur verwachten. Vanaf half november wordt uw gekochte lot, of loten, bij u thuis gebracht..   Op 8 december is dan de trekking. De uitslag komt in het nieuwsbulletin te staan. Het hangt ook in het informatiebord van ons buurthuis de zonnereep en is te vinden via internet. Een hoofdprijs kan natuurlijk ook best op uw lot vallen toch?…

 


Als we dit stukje schrijven is het nog hoog zomer. Afgelopen periode hebben we heel wat buiten kunnen vertoeven.
Toch staat het nieuwe seizoen van de buurtvereniging weer voor de deur. Gezellig jeu de boulen, koersballen, klaverjassen, jokeren, klootschieten enz. In de speeltuin wordt nog druk gespeeld. Vooral het nieuwe springkussen is in trek!
Om al dat moois te kunnen onderhouden, zowel het gebouw als de speeltuin is er gelGrote Clubactie-logod nodig.
Daar de geldboom nog niet groot genoeg is om van de kunnen oogsten wordt het toch dus weer “gewoon” langs de deuren om grote clubactieloten te verkopen. Van elk lot van €3,– gaat €2,40 naar onze vereniging.
Vele mensen zijn al benaderd om te verkopen. Veel vrijwilligers daarvan hebben ook dit jaar weer toegezegd om dit te doen. Wij zijn hier, samen met de leden van de buurtvereniging, natuurlijk heel erg blij mee.
Soms bloeit uit nieuwe contacten zelfs iets moois op. Misschien staat er in de zonnereep binnenkort wel weer een schildercursus op het programma.
We hopen dat het weer een heel mooi jaar wordt voor onze verenging. Al 70 jaar een sterk merk en ook al 70 jaar zonder subsidie.

De actie gaat op zaterdag 19 september van start en u kunt zeker een bezoek van onze vrijwilligers aan de deur verwachten..

Met vriendelijke groet Gerard en Elies Jansen