EK voetbal kijken in de Zonnereep!

Van 14 juni tot 14 juli is het weer zover! De 17e editie van het EK-voetbal in Duitsland staat voor de deur. De heimwee naar het hoogtepunt uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis in 1988 is groot. De wereldgoal van topscorer Marco van Basten, de rake kopbal van aanvoerder Ruud Gullit, het ohgebaar van bondscoach Rinus Michels… en natuurlijk de legendarische teksten…’Dit was een goed stel, hoor.’ staan in ons geheugen gegrift!

Het bargedeelte van de Zonnereep zal weer geopend zijn om de wedstrijden te bekijken en onze nationale helden aan te moedigen. Kom langs in je mooiste oranje tenue en wie weet wordt 14 juli weer een onvergetelijke dag. Wij zullen er in ieder geval voor zorgen dat ons buurthuis geheel in “Oranje” sferen omgetoverd wordt voor een maximale beleving.

We starten met de poulewedstrijden en we gaan er natuurlijk vanuit dat we steeds verder komen. De 1e wedstrijden van ons team zijn op de volgende data:

  • Zo. 16 juni: 15.00 uur Polen – Nederland
  • Vr. 21 juni: 21.00 uur Nederland – Frankrijk
  • Di. 25 juni: 18.00 uur Nederland – Oostenrijk

De zaal is een uur van tevoren geopend en toegankelijk voor jong en oud. Maak je klaar voor een onvergetelijke Oranje-ervaring!

Het EK-team