Volleybaltoernooi zaterdag 17 juni

Nog een ruime maand, dan is het weer zover!! Het jaarlijkse volleybaltoernooi staat weer voor de deur. Op zaterdag 17 Juni zullen de teams weer gaan strijden voor de felbegeerde wisselbeker.

De organisatie heeft de eerste twee vergaderingen alweer gehad (uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje). De Taart is weer geregeld, de hamburger bakker is er klaar voor, de barmensen staan paraat, de opbouwploeg is benaderd, de omroep dames zijn hun stemmen alweer aan het smeren…Dus als de weergoden ook nog mee zitten kan er niks meer misgaan.

De eerste teams hebben zich alweer opgegeven, zo ook de winnaars van vorig jaar… Wie durft het tegen hen op te nemen?? Opgeven kan nog via zonnereep@volleybal.nl, of stuur even een berichtje naar 0618656355.

Graag zien we jullie allemaal op 17 Juni!! De wedstrijden beginnen om 17:00 uur, graag allemaal om 16:30 aanwezig.

Groetjes namens de organisatie; Jelmer, Sven, Ryan, Agnes en Judith.