Zaterdag 11 maart uw viooltjes aan huis!

Als we dit stukje schrijven heeft het uitventen van de viooltjes nog niet plaatsgevonden. De verkoop ervan wel. En we kunnen schrijven, dat de viooltjes weer super aan de man zijn gebracht. Volgens ons is er niemand aan ontkomen in onze buurt, dat er een geel papiertje in de bus is gedaan en dat één van de 60 verkopers langs is geweest. Wat hebben we toch super vrijwilligers binnen onze vereniging!   

Maar ja, wat is nou een viooltje in het Engels. Dat levert echt hilarische taferelen op hoor! En natuurlijk ook het bij elkaar vergaren van het contant geld is geen sinecure. Portemonnees en spaarpotten werden daarbij op de kop gekeerd.  Al met al zijn we weer fijn verrast dat er zoveel mensen onze buurtvereniging steunen, ondanks de inflatie e.d.  

Zelfs het Asser mannenkoor werkt mee. We hebben de potgrond alweer bij huis.  Zaterdag 11 maart brengen we, geholpen door zeker weer 25 fantastisch vrijwilligers, de 2100 bakken viooltjes weer huis aan huis rond. Dat zijn snel geteld 21.000 viooltjes.  We wensen u er weer veel plezier mee. Laat het voorjaar maar komen! 

Met vriendelijke groet  

Gerard en  Elies