Volleybaltoernooi zaterdag 11 juni

Volleybaltoernooi zaterdag 11 juni

Het mooie weer komt eraan, de dagen worden langer en nu de activiteiten rond onze vereniging weer worden opgestart, kunnen we natuurlijk niet achterblijven. We gaan als Volleybalcommissie weer een aantal vergaderingen inplannen om de stoffige protocollen door te nemen, want het mag weer!! De datum voor het volleybaltoernooi hebben we inmiddels gepland in het tweede weekend van juni en zoals vorig jaar aangekondigd, belooft dit een spetterende editie te worden!! Blijf als teams dus lekker doortrainen, dan zien we jullie op 11 juni. In het nieuwsbulletin van mei komen we met de definitieve bevestiging en de informatie om je aan te melden voor het toernooi.

Groetjes, De Volleybalcommissie (Natascha, Marjon, Judith en Jelmer)

Opgave kan nu middels: volleybal@zonnereep.nl

Openingstijden speeltuin:

De speeltuin is deze week (week 40) geopend op:

  • Woensdag 15:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00

Mocht u ook eens willen toezicht houden, zodat de speeltuin vaker open kan, stuur dan een mail naar: speeltuin@zonnereep.nl

Komende activiteiten:

  • Feestelijke sluiting speeltuinseizoen: 8 oktober, 13:00 uur
  • Vrijwilligersmiddag: 29 oktober
  • WK voetbal: 21 november
  • Winterfair: 10 december