Zonnereep Kampioenschap Darts 2022: 1 april!

Zonnereep Kampioenschap Darts 2022: 1 april!

Na er te lezen was in het vorige NB dat we teleurgesteld waren dat het darttoernooi uitgesteld moest worden hebben we door de versoepelingen al snel een nieuwe datum kunnen plannen. Reserveer alvast in je agenda de avond van vrijdag 1 april.

Het toernooi is voor iedereen! En wordt georganiseerd door de jeugd van de Zonnereep. Wij zullen met een aantal vrijwilligers het toernooi in goede banen leiden net als de vorige edities.

Als je meedoet zijn er genoeg prijzen te verdelen eerst speel je in een poulefase en daarna in een knock-out systeem de winnaars ronde of de verliezers ronde. In beide rondes zijn er prijzen te winnen.

Meedoen is belangrijker dan winnen. Het draait natuurlijk allemaal om de gezelligheid. Tijdens en na het toernooi is de bargedeelte geopend om ook gezellig een drankje en een dansje te doen.

Op 1 april zullen wij om 19:30 beginnen met het toernooi. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- waarbij je 1 consumptie krijgt. Voor toeschouwers is de entree €2,50. Ook inclusief een consumptie.

Openingstijden speeltuin:

De speeltuin is deze week (week 40) geopend op:

  • Woensdag 15:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00

Mocht u ook eens willen toezicht houden, zodat de speeltuin vaker open kan, stuur dan een mail naar: speeltuin@zonnereep.nl

Komende activiteiten:

  • Feestelijke sluiting speeltuinseizoen: 8 oktober, 13:00 uur
  • Vrijwilligersmiddag: 29 oktober
  • WK voetbal: 21 november
  • Winterfair: 10 december