Winterfair Zonnebox

Winterfair Zonnebox

Naar aanleiding van de maatregelen rondom Corona kunnen we als Winterfairteam niets anders dan ook dit jaar de Winterfair cancelen. Om wederom toch wat zonnigs in de donkere dagen voor kerstmis te brengen en u toch te laten genieten van de inmiddels bekende lekkernijen die we normaliter verkopen op de Winterfair, hebben we ook dit jaar weer de “Zonnebox” voor u samengesteld.

De “Zonnebox” kost slechts € 10,00 en door deze box te kopen steunt u onze vereniging in deze bizarre tijd.

Wat zit er in de “Zonnebox”?
Overheerlijke snert, lekkere glühwein, romige chocolademelk, droge worst en uiteraard de zelf gebakken kniepertjes! Tevens zit er in iedere “Zonnebox” een lotnummer waarmee u meedingt naar de boodschappenmand vol lekkernijen. De loting hiervan vindt plaats op 10 december zodat de gelukkige winnaar op 11 december deze mand ook direct kan meenemen.

Nu zult u denken hoe gaat dit allemaal in z’n werk? Nou heel simpel. Tot 6 december kunt u via winterfair@zonnereep.nl uw bestelling doorgeven (naam, adres en aantal boxen) en dan kan de box op zaterdag 11 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur middels een Drive Thru worden opgehaald aan de Zonnedauwstraat 14.

Wat is een Drive Thru?
Ook dit is simpel. U rijdt met uw auto langs de aangegeven route en de box wordt aan u overhandigd zodat er geen contactmoment is en de 1,5 meter gegarandeerd blijft. Fietsen of lopend door de Drive Thru kan natuurlijk ook. Leuk toch? Bent u niet in de gelegenheid om de box af te halen, geef dit dan door bij uw bestelling en dan zorgen wij ervoor dat de box naar uw huisadres gebracht wordt. In alle gevallen geldt dat de betaling contant en gepast moet zijn.

Feestelijke groet!

“Winterfairteam”
Marjon, Judith, Petra, Yvonne, Mariette en Liane