Feestweek afgelast

Feestweek afgelast

Het spijt ons te moeten melden dat we genoodzaakt zijn de feestweek, om ons 75-jarig bestaan alsnog te vieren, af te moeten lasten. De grote mate van onzekerheid rondom het Corona-virus en de maatregelen die genomen moeten worden, heeft ons doen besluiten de feestweek te annuleren. Het was een moeilijke maar weloverwogen beslissing.  Vorig jaar hebben we besloten om het een jaartje op te schuiven, maar we schuiven het nu niet nog een jaartje op. We hopen over 4 jaar te kunnen knallen met elkaar en dat we er met het 80- jarig jubileum een mooie feestweek van kunnen

Openingstijden speeltuin:

De speeltuin is deze week (week 40) geopend op:

  • Woensdag 15:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00

Mocht u ook eens willen toezicht houden, zodat de speeltuin vaker open kan, stuur dan een mail naar: speeltuin@zonnereep.nl

Komende activiteiten:

  • Feestelijke sluiting speeltuinseizoen: 8 oktober, 13:00 uur
  • Vrijwilligersmiddag: 29 oktober
  • WK voetbal: 21 november
  • Winterfair: 10 december