Violenactie 2021

Violenactie 2021

Toen we in januari startten met de violenactie en de verkopers langs de deuren gingen was onze verwachting dat er i.v.m. de coronapandemie minder verkocht zou worden. We wilden de actie toch door laten gaan om de kas te spekken en om onze buurtvereniging nog meer bekendheid te geven. Aan de vraag om het gele bestelformulier + gepast geld in een enveloppe mee te geven aan de verkoper is massaal gehoor gegeven. Zo kon coronaproof alles opgehaald worden. Echt top. Sommigen kochten zelfs 7 bakken violen. Ook waren er mensen die een gift deden. De inzet van de kopers en verkopers is niet voor niets geweest! Er zijn 300 bakjes meer
verkocht! In het totaal 2200 bakken. FANTASTISCH.

Op 6 maart was de grote dag om al die violen rond te brengen. Ook dit moest natuurlijk coronaproof. Van te voren hebben we flink gepuzzeld hoe dit te doen. Er boden zich spontaan mensen aan die wilden helpen samen met familieleden. Zo konden we bij de 3 trekkers en 2 extra auto’s met aanhanger in bubbels van families zo veilig mogelijk huis aan huis de violen bezorgen. Helaas moesten we daardoor een aantal vaste lopers teleurstellen. Hopelijk kan het volgend jaar weer “gewoon”, jongens (en meiden)Ook de nazit kon helaas dit jaar niet doorgaan. We zetten alvast wat koud voor volgend jaar hoor!

We willen iedereen bedanken voor het verkopen, kopen en uitventen van de violen. Het geefteen goed gevoel om te weten dat ook in tijden van corona de mensen elkaar weten te vinden en de buurtvereniging steunen.
Op www.zonnereep.nl kunt u foto’s zien van alle bakken violen die de buurt in zijn gegaan. We hopen dat iedereen blij wordt van al die mooie bakken vol kleur. Wij in ieder geval wel.

Met vriendelijke groet
Gerard en Elies Jansen

Openingstijden speeltuin:

De speeltuin is deze week (week 26) geopend op:

  • Woensdag 15:00 - 17:00
  • Vrijdag 15:00 - 17:00
  • Zaterdag 13:00 - 17:00

Komende activiteiten: