Winterfair Zonnebox

Winterfair Zonnebox

Helaas kan de jaarlijkse Winterfair niet doorgaan in verband
met de maatregelen rondom Covid-19.
Om toch wat zonnigs in de donkere dagen voor kerstmis te
brengen en u toch te laten genieten van alle jaarlijkse
heerlijkheden die we verkopen op de winterfair, hebben
we speciaal voor u een “Zonnebox” samengesteld.
De “Zonnebox” kost slechts € 10,00 en door deze box te
kopen steunt u ook onze vereniging in deze bizarre tijden.
 
Wat zit er in de “Zonnebox”?
Overheerlijke snert, lekkere glühwein, romige chocolademelk, droge worst en uiteraard de zelf gebakken kniepertjes! Tevens zit er in iedere “Zonnebox” een lotnummer waarmee u meedingt naar de boodschappenmand vol lekkernijen. De loting hiervan vindt plaats op 11 december zodat de gelukkige winnaar op 12 december deze mand ook direct kan meenemen.
 
Nu zult u denken hoe gaat dit allemaal in z’n werk? Nou heel simpel. Vóór 1 december geeft u onderstaande gegevens (deponeren brievenbus Zonnedauwstraat 14) of via winterfair@zonnereep.nl door en dan kan de box op zaterdag 12 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur middels een Drive Thru worden opgehaald aan de Zonnedauwstraat 14.
 
Wat is een Drive Thru? Ook dit is simpel. U rijdt met uw auto langs de aangegeven route en de box wordt aan u overhandigd zodat er geen contactmoment is en de 1,5 meter gegarandeerd blijft. Fietsen of lopend door de Drive Thru kan natuurlijk ook. Leuk toch? Bent u niet in de gelegenheid om de box af te halen, geef dit dan door bij uw bestelling en dan zorgen wij ervoor dat de box naar uw huisadres gebracht wordt. In alle gevallen geldt dat de betaling contant en gepast moet zijn.
 
Feestelijke groet!
“Winterfairteam” Marjon, Judith, Petra, Yvonne, Mariette, Natascha, Liane

 
Naam:
Adres:
Aantal box(en):