Nieuwe datum Volleybaltoernooi!

Nieuwe datum Volleybaltoernooi!

Ook zo’n zin in een sportief feestje? Het mag weer!

Nu er gisteren meer duidelijkheid is gekomen over de versoepeling van de richtlijnen, kunnen we ook weer een activiteit organiseren. Als organisatie willen we daarom op 12 september 2020 het jaarlijkse Volleybaltoernooi door laten gaan (alles onder voorbehoud natuurlijk).

We hopen weer op een hoge opkomst met genoeg teams om er weer een mooi toernooi van te maken. Je kunt je opgeven tot 6 september via volleybal@zonnereep.nl, maar geef je alvast op als je mee wilt doen. Zo krijgen we een goed beeld of er genoeg animo is voordat we de zomerperiode in gaan.

Als organisatie zijn we er wel weer aan toe om een gezellige dag met elkaar door te brengen onder het genot van een hapje en een drankje! In combinatie met de sportieve poging om de 7Stars van de troon te stoten, gaan we er een leuke dag van maken!

Groetjes Marjon, Natascha, Judith en Jelmer