Besluit n.a.v. het coronavirus

Besluit n.a.v. het coronavirus

Beste leden,

Naar aanleiding van het nieuwe maatregelenpakket tegen het coronavirus, heeft het bestuur besloten om de richtlijnen te volgen en daarmee het buurtgebouw tot nader orde te sluiten voor alle activiteiten. Dit doen we met pijn in ons hart, maar is noodzakelijk om het risico op verdere verspreiding in te perken. Concreet betekend dit dat er de komende weken geen activiteiten in het buurtgebouw plaats zullen vinden. Naast de activiteiten die wekelijks plaats vinden, heeft de maatregel ook tot gevolg dat er dit jaar geen Pubquiz en Paaskaarten is. Tot 1 juni zullen we naar aanleiding van de lopende richtlijnen nadere beslissingen nemen, waaronder ook de opening van de speeltuin. Houdt de website in de gaten voor nadere informatie!

Met een vriendelijke groet,

Roelof Smeenge

Voorzitter