Violenactie 2020 weer volop in gang!

Violenactie 2020 weer volop in gang!

Als het buurtkrantje in de bus valt is de violenactie in volle gang. Maar liefst 52 lopers gaan van deur tot deur om de violen aan de “mens” te brengen. Hiervan hebben 3 vrijwilligers zich nieuw aangemeld.

Het is vanaf half december tot en met de kerstvakantie altijd weer een hele klus om iedereen te vragen een route te lopen in Vredeveld of Diepstroeten. Gelukkig zijn er heel veel positieve reacties. Dat geeft ons ook energie om ons voor onze mooie vereniging in te zetten.

Het is soms door omstandigheden of verhuizing niet meer mogelijk om een route te lopen. Dan kost het wel wat denk en doe werk om een vervanger te regelen. Gelukkig is dat voor 2020 weer gelukt. In Diepstroeten zijn nieuwe leden van de buurt en/of volleybalclub Zonnereep. Ook zij zetten zich nu in voor de violenactie.

We bedanken de lopers voor hun inzet. Nu de kopers nog. Maak van dit 75 jarige jubileumjaar iets moois door violen te kopen. De opbrengst gaat naar het feest in september.

Zaterdag 7 maart komen we met de trekkers langs ijs en weder dienende natuurlijk. Door weersomstandigheden kan de datum nog verzet worden. Dat wordt dan aangekondigd op de website: www.zonnereep.nl

Met vriendelijke groet

Gerard en Elies Jansen