Pubquiz zaterdag 4 april

De datum voor de pubquiz editie 2020 is bekend! Inschrijven kan vanaf nu!

Op Zaterdag 4 april 2020 organiseren we De Pubquiz 2020, wederom onder leiding van onze vaste quizmaster Hayo Boon.

Waar? In de grote zaal van De Zonnereep

Hoe? Stel met familie en/of vrienden een team samen (2-6 personen), verzin een leuke naam voor je team en geef je vóór 21 maart op via pubquiz@zonnereep.nl Wees er snel bij, want VOL=VOL!

Waarom? Om een leuke avond te hebben met je team, met een beetje competitie met andere teams.

Hoe laat? Zaal open vanaf 19.00 uur, start pubquiz 20.00 uur. Einde ca. 24.00 uur Inschrijven? Opgave via pubquiz@zonnereep.nl o.v.v. teamnaam en het aantal personen.

Wat is een pubquiz? De pubquiz is een populair spel waarbij verschillende teams met elkaar strijden om de meeste punten door te antwoorden op vragen uit een breed scala aan onderwerpen, zoals algemene kennis, sport, muziek, bekendheden en televisie. Er zitten ook 1 of 2 rondes tussen met typische Assen-Oost vragen. De vragen worden gesteld via (grappige) quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. En in de pauzes hebben we natuurlijk weer de bingo-rondes!

Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in de Pubquiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij. De pubquiz is zo samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Met je team strijd je om de “eeuwige roem” en leuke prijzen!

Met vriendelijke groet,

De organisatoren (Sven, Jelmer, Henriette)