Winterfair: 14 december 2019

Winterfair: 14 december 2019

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan maar voordat we het weten zitten we weer dicht bij de kachel omdat het buiten koud en guur is. Op zaterdag 14 december is er weer onze gezellige winterfair van 16.00 uur tot 20.00 uur. Op dit moment zijn alle voorbereidingen alweer in volle gang en beloofd het weer een mooie fair te worden. De opstelling zal dit jaar anders zijn waardoor de standhouders volop in de spotlights staan. Uiteraard wordt er ook weer gezorgd voor de inwendige mens en ook hier zullen weer oude vertrouwde versnaperingen te koop zijn alsmede wat nieuwkomers. Laat u verassen!

Noteert u alvast 14 december in uw agenda zodat we er met z’n allen weer een gezellige fair van kunnen maken.

De Winterfairlady’s,

Marjon, Petra, Mariëtte en Liane