Klussers gezocht!

Klussers gezocht!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben we afscheid genomen van de vaste ‘klus’ groep op de woensdagmorgen. Tevens is er aangegeven door een aantal leden dat ze niet iedere woensdag present willen/kunnen zijn maar dat ze zo af en toe wel willen helpen. Dit vinden wij natuurlijk top!

We zijn nu een aantal weken verder en onze speeltuin is alweer volop in gebruik en dit betekent dat er ook onderhoud en/of reparaties uitgevoerd moeten worden. We zien nu dat er ad hoc oplossingen worden gevonden of gemaakt en gelukkig zijn er een aantal leden die zo af en toe wel te vinden zijn in de speeltuin om wat klusjes of onderhoud te doen. Daarvoor natuurlijk onze dank. Maar helaas moeten we constateren dat het op dit moment niet voldoende is en dat betekent dat als we niet structureel onderhoud plegen de speeltuin er niet fraaier op wordt en er achterstallig onderhoud komt. Dit willen we natuurlijk niet.

We zijn daarom op zoek naar een coordinator die deze ‘klus’ morgen weer wil oppakken met een aantal vrijwilligers. Wat we begrepen hebben is het altijd een gezellige boel tijdens het klussen en is er zeker tijd voor een kopje koffie en een praatje. Heb je tijd over en lijkt het je leuk om dit op te pakken, dan horen we graag van je! (voorzitter@zonnereep.nl)

Het Bestuur