Zeer geslaagde Geraniummarkt 12 mei 2018

Zaterdag 12 mei was weer onze jaarlijkse Geraniummarkt in winkelcentrum Vredeveld.

Toen we om 7.30 uur aankwamen stonden de geraniums er al en ook had Roelof Hofman al meerdere kramen voor ons klaar gezet. Bedankt Roelof !!! De bloemen zijn dit jaar geleverd door de bloemenzaak Heidi die ook in het winkelcentrum zit. Bedankt Heidi voor de medewerking!

Het was een schitterende dag met de juiste temperatuur rond de 23 graden.

En de verkoop begon daarom al vroeg. Het liep de hele morgen goed door en rond 13.00 uur hadden we al dik over de helft verkocht. We hebben toen alle planten op één kraam gezet en verder vanaf één plek verkocht. De opbrengst is dit jaar ook weer prima.

We hebben 1113 Geraniums verkocht! Dit is weer een mooie opsteker voor onze vereniging.

De catering zou ook dit jaar weer verzorgd worden door Wil Hoekstra maar 1 dag van tevoren kregen we te horen dat Wil in het ziekenhuis lag. Jammer dat ze er niet bij kon zijn. We wensen haar van harte beterschap en bij dit schrijven is ze gelukkig weer thuis.

Een aantal van onze vaste vrijwilligers hebben aangegeven om te stoppen. We willen Jaap Klinkhamer, Henk Hogenesch en Gerda Runhaar bedanken voor hun jarenlange inzet. De laatste 2 hebben meer dan 17 jaar geholpen! Bedankt hiervoor.

Maar dat betekent ook dat we weer op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers die op deze dag een paar uurtjes willen helpen. Het hoeft neer meer dan 2 uur te zijn. Dus heeft u zin om een dagje achter de geraniums te zitten 😊 neem dan contact op met de Commissie. De namen staan onderaan.

Ook willen we Any Time bedanken voor hun gastvrijheid om de hele dag gebruik te kunnen maken van hun toilet (niet onbelangrijk!)

Al met al was het dit jaar weer een geslaagde dag.

We zien u graag volgend jaar weer op zaterdag 11 mei 2019!!

Geranium Commissie

Mariëtte Blouw en Wijnanda de Vries.