Pubquiz 31 maart 2017

Op vrijdagavond 31 maart organiseren we weer een pubquiz. We hebben onze vaste quizmaster weer bereid gevonden de avond aan elkaar te praten, dus dat wordt vast weer gezellig. We merken dat er al weer veel over gesproken wordt en de eerste teams hebben zich dan ook al weer opgegeven. De vragen gaan weer over van alles en nog wat, dus iedereen kan meedoen. Er zitten ook weer één of twee rondes met typische Assen-Oost vragen bij….. Ook spelen we tussendoor weer bingo-rondes en ook de barragevraag zal niet ontbreken.

Teams van minimaal 2 en maximaal 6 personen kunnen zich van tevoren opgeven via pubquiz@zonnereep.nl. Graag even vermelden uit hoeveel personen het team bestaat en verzin een leuke naam voor je team. Heb je niet de mogelijkheid om via mail op te geven, benader dan Theo Meints, Sven Hoekstra, Yvonne Kloezen of Fernand Bos even en wij zorgen dat het in orde komt. Ook kan je op de avond zelf naar de Zonnereep komen om een team samen te stellen of op te geven, maar VOL = VOL.

Er zijn weer een paar leuke prijsjes te winnen, maar we strijden vooral voor de eer. Wie heeft deze editie de meeste kennis in huis en neemt deze prijzen mee?

Dus wil je revanche of kon je de vorige keer niet en nu wel: loop deze kans niet mis en geef jouw team op voor de pubquiz van 31 maart! Zaal open om 19:00u en we starten om 20:00u

tot ziens!