Jubileumfeest Buurt- en Speeltuinvereniging Anreperstraat e.o. 2015

Lustrumlogo 2015

Op deze pagina vind u data en geplande activiteiten voor het lustrumfeest.

Volgend jaar bestaat Buurt- en Speeltuinvereniging Anreperstraat en Omgeving alweer 70 jaar en DAT MOET GEVIERD WORDEN! Op dit moment is de Jubileumcommissie druk bezig met het in elkaar zetten van het programma. Zodra er definitieve onderdelen vastliggen, zullen ze op deze pagina worden gepubliceerd.


De datum van de feestweek is bekend!

Deze zal plaatsvinden in week 25 (17 – 21 juni 2015). Dat is de week voor de TT-week. Noteer dit dus vast in de agenda. We zijn druk bezig geweest met het in elkaar zetten van het programma. Hier alvast een tipje van de sluier:

– er komt een pubquiz *
– er komt een feestavond met band
– er komt een buurt-BBQ
– er komt een cabaretvoorstelling
– er komt een stier
– er komt een kratstapeltoren
en meer…..

Houd de komende tijd onze website en de informatie via posters e.d. in de gaten. We maken binnenkort het complete programma bekend met daarbij ook de data.

kratstapelen-huren-friesland-groningen-drenthe stier

foto Dreamnation

  • Pubquiz: De kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die door een quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder bijvoorbeeld een geluidsronde en plaatjesronde. De vragen kunnen over van alles en nog wat gaan, maar vaak is er een grote rol weggelegd voor actualiteiten, muziek en dergelijke.

Oproep – Oproep – Oproep – Oproep – Oproep

Tijdens de feestweek hebben we veel handjes nodig om alles soepel te laten verlopen. We hebben mensen nodig voor:

– achter de bar staan23321
– de bar vullen
– spullen klaarzetten
– Opruimen
– Schoonmaken
– etc.

Ben je beschikbaar en heb je zin om te helpen de 17e ,18e , 19e 20e of 21e juni? Dan horen wij dat graag! Geef dan even aan wat en wanneer je voorkeur heeft. Vele handen maken licht werk!!!

Reageren kan via mail: jubileum@zonnereep.nl, of spreek iemand van de commissie even aan. (Trijntje Aalders, Dirk Jansen, Annette Dam, Theo Meints)