Zaterdag 15 december: Gezellige winterfair!

Agenda alert: om alvast in uw agenda te noteren……. “WINTERFAIR 2018 “

Zaterdag 15 december kunt u weer tussen de kerstbomen en vuurkorven struinen bij diverse gezellige kraampjes. Er zijn weer een aantal bekende kramen, waaronder onze eigen kniepertjes en droge worst kraam, maar we hebben dit jaar ook een aantal nieuwe kramen.

Naast onze welbekende schiettent hebben we dit jaar ook ‘kerstboom gooien”. Er zal een heus gooiveld aangelegd worden waar jong en oud een worp kan doen naar de ‘kerstboomgooibeker’.

Na al deze inspanningen is er uiteraard ook gedacht aan de inwendige mens. Zo kunt u zich lekker opwarmen met een warme choco, een glühwein, een kop snert of een broodje beenham. Voor de kinderen hebben we weer de knipkaart met dit jaar nieuwe lekkernijen waaraan ze zich tegoed kunnen doen. Ook zal er een kids crea doe activiteit in de Zonnereep plaatvinden waar ze op vertoon van hun knipkaart aan mee kunnen doen.

Tot de 15e!

Het WINTERFAIR team

Petra, Mariette, Natascha, Marjon en Liane