Paaskaarten 14 april j.l.

Vrijdag 14 april 2017, de Goede vrijdag voor Pasen was het weer zover, het jaarlijkse avondje Paaskaarten!

Voor mij de eerste keer ‘organiseren’ na een aantal jaren te hebben meegedraaid achter de bar met Sven Hoekstra. De opkomst was, ondanks dat een aantal vaste kaarters elders aan het kaarten waren, weer goed: 24 klaverjassers en 10 jokeraars!

Tegen 19.15u begon het lekker binnen te stromen en kon iedereen genieten van een kopje koffie of thee uiteraard met een paaseitje erbij. Rond 19.45u kon er begonnen worden met het eerste rondje.

Na 3 boompjes klaverjassen en jokeren was er natuurlijk de prijsuitreiking.
Met dank aan Peter Tel (die ook altijd de prijzen verzorgd bij het klaverjassen op de dinsdagavond) waren er weer mooie prijzen uit te kiezen en ook voor iedereen was er het traditionele doosje eieren om mee naar huis te nemen.

Ik wil langs deze wel een aantal mensen bedanken voor hun ondersteuning en hulp: Petra Ruiter en Danny Thies, zij stonden weer achter de bar te helpen met het uitschenken van de drankjes en natuurlijk de hapjes. Bij Pasen horen natuurlijk eieren en daarom waren er gevulde eieren! (gemaakt door Aagje & Piet Hummel).Tussen het kaarten door heeft Fernand Bos een aantal foto’s gemaakt voor de website. Ook de poster met de aankondiging is van zijn hand, waarvoor dank! Natuurlijk kunnen we ook Roelof Zuidberg niet vergeten te bedanken. Zonder hem hebben we geen speelkaarten, spelbriefjes, tafelnummers etc.

Tip voor de mensen die wel vaker een avondje willen klaverjassen, iedere dinsdagavond is er in de Zonnereep klaverjasavond vanaf begin september t/m eind april.

Ik hoop jullie graag weer te zien in december bij het kerstkaarten

Alfred Koning