Werkzaterdag 25 maart j.l.

Zaterdag 25 maart was de werkzaterdag gepland.

Om half negen kwamen de eerste vrijwilligers binnen druppelen en tegen negen uur hadden we 8 mensen.

Nog niet echt veel maar waarschijnlijk lag het aan het mooie weer , want tegen twaalf uur was het aantal van 8 naar ruim 20 vrijwilligers gestegen en allemaal flink aan het werk. Sven Hoekstra had weer via zijn werk “De Larix” weer veel materiaal ter beschikking gesteld evenals de Fam. Lunshof die voor het afvoeren van alle snoeiwerk materiaal klaar had staan.

Gerard Jansen maakt elk jaar de boeien en windveren rondom het clubgebouw schoon, normaal op ladder maar dit keer had aannemingsbedrijf  Kooistra voor een super rolsteiger gezorgd en dat was wel wat stabieler. De speeltuin is voorzien van nieuwe tuinbanken, de palen van de rekstok zijn vervangen en de zitjes van de schommels zijn vernieuwd. De jeu de boules baan is voorzien van nieuw grit. De tuinen rondom de speeltuin zijn ontdaan van oud blad en er is veel snoeiwerk verricht. De speeltuintoestellen zijn afgesopt en opgeboend zodat de kinderen straks weer in een spic en span speeltuin kunnen spelen.

Voor de inwendige mens was er koffie met cake, broodjes en soep met ballen. Al met al weer een geslaagde werkzaterdag en wij bedanken een ieder die zich weer vol overgave hun vrije zaterdag heeft willen opofferen voor de buurtvereniging Anreperstraat & omgeving.

Jaap Klinkhamer